Logo Yanı Reklam
Maske, Tulum, Gözlük, Dezenfektan Temini Hakkında Önemli Duyuru

Maske, Tulum, Gözlük, Dezenfektan Temini Hakkında Önemli Duyuru

Değerli Üyelerimiz,

Bildiğiniz gibi Covid-19 pandemisi kapsamında özel sağlık kuruluşlarının ihtiyacı olan koruyucu ekipmana ilişkin talepler Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği (OHSAD), Özel Hastaneler Platformu Derneği (ÖHP) ve Tüm Sağlık Kuruluşları Derneği (TÜMSAD) aracılığı ile Sağlık Bakanlığı kuruluşu USHAŞ’a iletilmekteydi.

Söz konusu talepler 1 Nisan 2020 (bugün) Saat:15.30 itibarı ile uruntalep.ushas.com.tr adresinden talep edilebilecektir. Talepte bulunacak sağlık kuruluşları, e-postaları ile kayıt olup kuruluş bilgilerini tamamladıktan sonra ürün taleplerini gerçekleştirebilecektir. Grup hastanelerde bir kullanıcı ilgili birden fazla hastaneyi ürün talep edeceği hastane olarak seçebilecektir.

Özel sağlık kuruluşlarının yatak kapasitelerine göre 5'er günlük periyotlarla sistem üzerinden maksimum talep edebileceği ürün miktarları ve ürün fiyat aşağıda yer almaktadır.

Cerrahi Maske: 0,8 TL + KDV
N95 Maske (ffp2 – ffp3): 9,5 TL + KDV
Koruyucu Gözlük: 17 TL + KDV
Koruyucu Tulum: 24 TL + KDV
Dezenfektan: 19 TL + KDV (litre)

Ürünler faturalandırılırken kargo bedeli eklenerek fatura iletilecektir.

Süreçle ilgili sorularınız için 0312 585 12 22 nolu telefondan veya [email protected] e-posta adresinden erişim sağlayabilirsiniz.

 

Daha önce başvuru yapan sağlık kurumlarının yeni sistem üzerinden taleplerini yenilemeleri gerekmektedir.

 

Sektörümüz adına yürütülen bu çalışma için USHAŞ a teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,