Logo Yanı Reklam
( TOBB ) Türkiye Odalar Borsalar Birliği Seçimli Toplantısı yapıldı.

( TOBB ) Türkiye Odalar Borsalar Birliği Seçimli Toplantısı yapıldı.

( TOBB ) Türkiye Odalar ve Borsalar birliğine bağlı Türkiye Sağlık Hizmetleri Meclisinin seçimli toplantısında yeni başkan ve yardımcılarını belirlemek ve Sektörel Sorunları TOBB nezdinde istişare etmek  için Tümsad  adına Dernek Başkanımız Dr. İrfan BAŞPINAR Ve Genel Sekreterimiz Ali ÖZTÜRK ile Dernek Koordinatörümüz Zeki DEMİRBAŞ olarak katılım sağladık.

Türkiye Sağlık Hizmetleri Meclis Başkanı seçilen Sn. Banu KÜÇÜKEL ve ekibine başarılar dileriz.

11/04/2022

 

11 Nisan 2022/ANKARA/ Tobb Türkiye Sağlık Hizmetleri Meclisinin  Seçimli  Toplantısından Notlar,

Türkiye Sağlık Hizmetleri Meclisi, yeni dönemde Banu Küçükel ile yola devam dedi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye Sağlık Hizmetleri Meclisi yeni dönem için başkan ve başkan yardımcısını seçti. Meclis Başkanlığına Güven Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Banu Küçükel seçildi.

Meclisin seçimli ilk toplantısı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Öztürk Oran’ın başkanlığında Meclis Başkanlık Divanını seçmek ve sektörün güncel konularını istişare etmek üzere Ankara’da Birlik merkezinde gerçekleştirildi.

Öztürk Oran yaptığı açılış konuşmasında, sektör meclislerinin kuruluş amacı ve çalışma esaslarını, meclislerin kamu ile işbirliği içinde çalışan etkin bir mekanizma olduğunu, Türkiye Sağlık Hizmetleri Meclisi’nin de bu anlamda yapacağı çalışmalarla ülkemizin sağlık alanında uluslararası arenada markalaşması ve hizmet ihracatı noktasında payının artması için önemli rol oynayacağına olan inancını meclis üyeleri ile paylaştı.

Meclis yapısının sağlık hizmet sunan tüm tarafları kapsadığını; “Zincir hastaneler, branş hastaneleri, kendi şehrinde büyük yerel hastaneler, huzur evleri, yaşlı bakım –evde bakım- fizik tedavi merkezleri, laboratuvarlar ve gen tanı merkezleri ile sağlık kuruluşlarının üye olduğu sivil toplum kuruluşlarından” oluştuğunu belirtti. Birlik ve beraberlik içinde ortak hareket etmenin, TOBB çatısı altında olmanın meyvelerini alacağımıza inancım tamdır dedi. Başkanlık seçimine geçildi.   

-Meclis Başkanlık Divanı seçimi

Eski başkanlık divanı üyelerinin pandemi ile geçen ve geride kalan 2 yıllık çalışma dönemine dair meclis adına yaptıklarını anlatan konuşmalarının ardından seçime geçildi.

Meclis başkanlığına aday üyelerin kendilerini tanıtmalarının ardından, Meclis Başkanlık Divanı seçimi gerçekleştirildi.

Meclis Başkanlığına Güven Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Banu Küçükel, Meclis Başkan Yardımcılığına Sanko Gaziantep Özel Sağlık A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Dr.Yusuf Ziya Yıldırım seçildi.

Banu Küçükel birlik ve beraberlikle çalışacak bu meclisin güzel işlere imza atacağına inancım tam diyerek başkanlık divanına destek talep etti.

Sağlık Hizmetleri Meclisi, Türkiye’nin sağlık sisteminin iyileştirilmesi adına yol haritası belirlemek için kolları sıvadı.