Logo Yanı Reklam
TÜMSAD VE İSTANBUL İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNCE  AYAKTAN TEŞHİS VE TEDAVİ YAPAN KURUMLARIN YÖNETMELİK VE DENETİM SORUNLARI TOPLANTISI TOPKAPI BARCELO ERESİN  hotelde yapıldı.

TÜMSAD VE İSTANBUL İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNCE AYAKTAN TEŞHİS VE TEDAVİ YAPAN KURUMLARIN YÖNETMELİK VE DENETİM SORUNLARI TOPLANTISI TOPKAPI BARCELO ERESİN hotelde yapıldı.

Tümsad  ve İstanbul İl sağlık Müdürlüğünün düzenlediği Ayaktan Teşhis ve Tedavi Yapan kurumların Yönetmelik ve denetim sorunları toplantısı Barcelo Eresin Topkapı Hotelde yapıldı.

 

Toplantıya,

        -- İstanbul İl sağlık Müdür yardımcısı Tanı ve Tedavi Merkezleri Sorumlusu Sn. Op. Dr. Attila YILDIRIM

 

         -- İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Özel Tanı ve Tedavi Merkezleri Şube Müdürü Sn Uzm Dr. Ferah  CANKIRAN 

         -- Tümsad Yönetim kurulu Başkanı Op. Dr. Hicabi GÖKDERELİ, Tümsad yönetim kurulu üyelerimiz, İstanbul İlçe Sağlık Müdürleri ve bir çok kurum yetkilisi katılmıştır.

 

Toplantıda Tıp merkezi, Labaratavur Merkezleri, Görüntüleme Merkezleri, Poliklinikler ve Estetik Güzellik Merkezlerinin Denetimlerde yaşadığı sıkıntılar  ve 31.12.2015 Öncesi Labaratuvar yönetmeliği uyum sürecinde kurumların yapması gerekenler Sn. Uzm.Dr. Ferah CANKIRAN tarafından slaytlı anlatılarak ve madde madde yorumlarla birlikte Kuruluşların bu süreçde  yapmasını gerektirecek işlemlerin tamamını dile getirmiştir. Toplantıya katılan sektör temsilcileride bir çok sorunlarını açıklığa kavuşturmuştur. Ayrıca  stanbul İl Sağlık Müdürlüğü Özel Tanı ve Tedavi Merkezleri Şube Müdürü SnUzm Dr. Ferah  CANKIRAN  Toplantıya katılan her kurumdan gelen talepleri değerlendirmek üzere kurumların  yaşadıkları sorunları yönetmelikler ve denetimlerde yaşanılan sıkıntıları Sektör katılımcımlarının önerdiği talepleri alarak Sağlık Bakanlığı ile istişare edileceğini özellikle vurgulamıştır.

 

Toplantı açılış konuşmasI İstanbul İl Sağlık Müdür yardımcımız  Tanı Ve Tedavi Merkezleri Sorumlusu Sn. Op. Dr. Attila YILDIRIM ve MSAD Yönetim kurulu Başkanımız Op. Dr. Hicabi GÖKDERELİ  tarafından  yapıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tümsad Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Op. Dr. Hicabi GÖKDERELİ Ve Başkan Yardımcımız Sn. Cüneyt DENİZ  Günün önemi ve anlamına istinaden İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü adına ve  Tanı ve Tedavi Merkezleri Şube Müdürü  Sn. Uzm. Dr. Ferah CANKIRAN'a Teşşekür plaketi verdi.