Logo Yanı Reklam
Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından, sözleşme ücretlerine ilşkin duyuru Ödeme tarihi ve fiyat tarifesi yayımlandı.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından, sözleşme ücretlerine ilşkin duyuru Ödeme tarihi ve fiyat tarifesi yayımlandı.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından, 13.01.2020 Tarihinde Sosyal Güvenlik Kurumuna ödenecek  sözleşme ücretlerine ilşkin duyuru ve fiyat tarifesi yayımlandı.

DUYURU

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞVURU FİYAT TARİFESİ

HAKKINDA DUYURU

 

          Bilindiği üzere “Sosyal Güvenlik Kurumuna Ödenecek Başvuru, Aidat, İşlem ve Sözleşme Ücretlerine İlişkin Usul ve Esaslar” 01/01/2017 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yürürlüğe girmiştir. Söz konusu Usul ve Esaslara göre Kurumumuza ödenecek ücretlerin ilgili yıl için geçerli olan brüt asgari ücret üzerinden hesaplanarak bankalara yatırılması gerekmektedir.

          Asgari Ücret Tespit Komisyonunca, 2020 yılı için geçerli olan brüt asgari ücret 2.943 TL olarak belirlenmiş olup başvuru, aidat, işlem ve sözleşme ücretlerinde duyuru ekinde yer alan 2020 yılında için geçerli olan “Sosyal Güvenlik Kurumu Başvuru Fiyat Tarifesi”nin esas alınması hususunda,

 

  

         Tüm ilgililere duyurulur.

 

 

 

DUYURUNUN ASLINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

BAŞVURU FİYAT TARİFİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

SGK'nın  SÖZLEŞME ÜCRETLERİNİN ÖDENMESİ TARİHİ İLE İLGİLİ YAPTIĞI DUYURUYA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ