Logo Yanı Reklam
SAĞLIK POLİTİKALARINDA BİRLİK VE İSTİKRAR ARAYIŞI ZİRVESİ ANKARA'DA YAPILDI

SAĞLIK POLİTİKALARINDA BİRLİK VE İSTİKRAR ARAYIŞI ZİRVESİ ANKARA'DA YAPILDI

8. Sağlık Zirvesi; Türkiye sağlık sektörünün sorunlarına çözüm aramak, inovatif, özgün ve çözüm odaklı bir şekilde sektörün geleceğini şekillendirmek amacıyla 6-8 Kasım 2019 tarihlerinde kamu-özel tüm sektör temsilcilerinin katılımı ile  Ankara’da icra edildi.

ANKARA` da düzenlenen Sağlık politikalarında bilrik ve istikrar arayışı Zirvesinde Tumsad olarak yerimizi aldık. Başta T. C Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin KOCA `nin konuşmacı olduğu zirvede, Cumhurbaşkanlığı, Sağlık Bakanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) üst düzey bürokratlarının katılım sağladığı zirvede Tümsad Yönetim kurulu Başkanımız Dr. İrfan Başpınar küçük ve orta ölçekli Sağlık kuruluşlarının sorunlarını Özelikle son yayımlanan Att yönetmeliğinin getirdiği büyük mağduriyeti slaytlı anlatımla dile getirdi.

 

Zirve sonunda oturum konuşmacılarına  Zirve düzenleyicisi Özel Hastaneler Platformu Başkanı Dr. Mehmet ALTUĞ tarafından günün anlam ve önemine ilişkin teşekkür plaketi taktim edildi.