Logo Yanı Reklam
Tümsad TC Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurul Üyeleri ile birlikte T.C CUMHURBAŞKANLIĞI Külliyesinde bir araya geldi.

Tümsad TC Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurul Üyeleri ile birlikte T.C CUMHURBAŞKANLIĞI Külliyesinde bir araya geldi.

Tümsad olarak, T.C. Sayın CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip ERDOĞAN himayelerinde Sn.Prof.Dr. Serkan TOPALOĞLI Başkanlığında ki Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulunun daveti üzerine 30 Haziran 2021 tarihinde Kurul üyeleri ile Beştepe de Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya geldik.
Sağlık Politikaları açısından en üst düzeyde bulunan kurul toplantısına TÜMSAD Yonetim kurulu Başkanımız Sn. Dr. İrfan BAŞPINAR ile birlikte Dernek koordinatörümüz Zeki DEMİRBAŞ katıldı. Tıp Merkezlerinin yaşadiğı yönetmelik sorunları ile Cerrahi liste ve Uygulamada devam eden güncel tüm sorunları Başkanımız Dr. İrfan BAŞPINAR Slaytlı anlatım ile Sn. Cumhurbaşkanına bağlı en üst kurulda dile getirdi.
Katıldığımız üst düzey komisyon toplantısının özel sektörümüz içinde yer alan Tıp Merkezlerimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.
 
Başta Sayın Başkan Prof. Dr. Serkan Topaloğlu olmak üzere Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu’nun tüm üyelerine ve toplantımıza online bağlanarak destek veren tüm katılımcılara göstermiş olukları misafirperverlik ve ilgi alakalarından  ötürü teşekkür ederiz

                                                                                                                                 30/06/2021