Logo Yanı Reklam
TÜMSAD Derneği Yönetim Kurulu Heyeti  SGK. Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Dr. Mustafa ÖZDERYOLU makamında  ziyaret etti.

TÜMSAD Derneği Yönetim Kurulu Heyeti SGK. Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Dr. Mustafa ÖZDERYOLU makamında ziyaret etti.

Tümsad yönetim kurulu heyeti olarak Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Sn. Dr. Mustafa ÖZDERYOLU makamında ziyaret ettik

Tümsad Yönetim Kurulu Başkan yard. Op. Dr. İrfan BAŞPINAR  Yönetim kurulu üyelerimiz, Dr. Harun KAYA , Dr. Metin  KÜÇÜK, ve Alpaslan İlhami MOTUR Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Sn. Dr. Mustafa ÖZDERYOL'u makamında ziyaret ederek tıp merkezlerinin sorunlarını ve çözüm önerilerini karşılıklı istişare etti. Yaklaşık 1 saat süren toplantıda Sayın Müdürümüzle süre gelen Tıp merkezlerinin yaşadığı sıkıntılar ve  Özel Hastane, Tıp Merkezlerinde gelinen noktada Sut fiyatlarındaki mağduriyet  uzunca istişare edildi. Ayrıca Daha önce taslak çalışmasını yaptığımız 2018 yılında yayımlanacak olan Yeni SGK Sözleşmesi ile ile ilgili Sözleşme maddeleri üzerinde değerlendirilmeler ve sözleşme maddelerindeki cezai işlemlerin kapsamı  ile ilgili görüş alış veirişinde bulunuldu.