Logo Yanı Reklam
ÖNEMLİ !! ÖZEL HASTANELER PLATFORMU , OHSAD, TÜMSAD VE SAĞLIK BAKANLIĞI ORTAK İSTİŞARE TOPLANTISI İSTANBUL WOW HOTELDE..

ÖNEMLİ !! ÖZEL HASTANELER PLATFORMU , OHSAD, TÜMSAD VE SAĞLIK BAKANLIĞI ORTAK İSTİŞARE TOPLANTISI İSTANBUL WOW HOTELDE..

 12 Kasım 2015 tarihinde Özel Hastaneler platformu Ohsad Sağlık Bakanlığı ve Tümsad derneği ile ortaklaşa düzenlenecek Tıp merkezleri ve Hastanelerin gelinen noktada yaşadığı sorunlar son durum değerlendirmesi Denetimler,  Ayrıca Tıp merkezleri bölümümde ise A,B,C sınıf  Dönüşümler Tıp merkezlerinin yaşadığı sorunlar ayrıntıları ve bir çok konuyu ele alan bu Çok önemli toplantı WOW Hotel İstanbul’da yapılacaktır. Toplantıyla ilgili katılım kayıt işlemleri özel hastaneler platformu üzerinden yapılacaktır. 

SAĞLIK BAKANLIĞI – ÖZEL HASTANELER PLATFORMU
BÖLGE İSTİŞARE TOPLANTILARI – 7
İSTANBUL

Sayın yetkili, 

Özel Sağlık Kuruluşlarının İl Sağlık Müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığı süreçlerinde yaşamış oldukları sorunlardan yola çıkarak organize edilen Bölge İstişare Toplantılarının 7.’sİ Ohsad ve Tümsad işbirliği ile 12 Kasım 2015 tarihinde İstanbul’da yapılacaktır.

 

Toplantılara programlarının uygun olması durumunda Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Şencan ve Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Doğan Ünal ‘da katılacak olup Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ömer Faruk Erbay, Ruhsatlandırma Daire Başkanı Mustafa Ferat, Bakanlık Hukuk Müşaviri Sevil Serin ve Bakanlık Mimarı Arzu Aydın ve ilgili İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri toplantıya iştirak edeceklerdir. 


Ayrıca Özel Hastaneler Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Altuğ, Ohsad Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Reşat Bahat, Tümsad Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hicabi Gökdereli'de toplantıya katılacaklardır. 

12 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan İstanbul Bölge İstişare Toplantısına İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne ve Sakarya illerinde faaliyet gösteren Özel Hastaneler ve Tıp Merkezi temsilcileri katılabilecektir. 



Sağlık kuruluşu sayısının çok fazla olması nedeniyle Toplantı Özel Hastaneler ve Tıp Merkezleri olarak ikiye ayrılmıştır. 


09:30 - 12:30 saatleri arasında Tıp Merkezi temsilcilerine yönelik istişare toplantısı


13:30 - 17:30 saatleri arasında Özel Hastane temsilcilerine yönelik istişare toplantısı yapılacaktır. 




Özel Hastaneler Toplantısına kayıt yaptırmak için lütfen tıklayınız.



Tıp Merkezleri Toplantısına kayıt yaptırmak için lütfen tıklayınız.




Toplantı yeri : WOW Otel 

KROKİ İÇİN TIKLAYINIZ




Toplantı bedeli :

Hastaneler için 350 TL (Kişi başı)

Tıp Merkezleri için 275 TL (Kişi başı)




Hesap Adı:Özel Hastaneler Platformu Derneği

Banka / Şube :Vakıfbank / Çetin Emeç
                                                                                    


Hesap No:00158007293574417 


IBAN : TR30  0001  5001  5800   7293   5744  17