Logo Yanı Reklam
ÖNEMLİ... SGK ile SHS arasında imzalanacak olan 2018 yılı  Sözleşme Öncesinde SGK' ya teslim edilecek evraklar ile İlgili Önemli Duyuru !

ÖNEMLİ... SGK ile SHS arasında imzalanacak olan 2018 yılı Sözleşme Öncesinde SGK' ya teslim edilecek evraklar ile İlgili Önemli Duyuru !

SGK CİBALİ MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜNDEN 2018 SHS SATIN ALMA SÖZLEŞMESİ IMZALANMADAN ÖNCE DERNEĞİMİZE ( TÜMSAD ) VERİLEN BiLGi VE TABLO AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

"İlimiz dahilinde hizmet vermekte olan Özel Sağlık Hizmet Sunucular’nın 01.01.2018 tarihinden itibaren geçerli olacak olan “Sosyal Güvenlik Kurumu Özel Sağlık Hizmeti Sunucularından Sağlık Hizmeti Satın Alım Sözleşmesi için ekte yer alan tabloyu eksiksiz olarak doldurup, Cibali Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü’ne iletmeleri gerekmektedir. Söz konusu tabloyu doldurmayan ve iletmeyen Özel Sağlık Hizmet Sunucuları ile sözleşme imzalanmayacağı hususunun bilgi edinilmesini rica ederiz."

NOT: Bu veriler ve evraklar 2018 SHS sözleşmesi imzalanmadan önce en geç 20 Aralık 2017 tarihine kadar SGK Cibali Merkez Müdürlüğüne teslim edilmesi istenilmiştir.

SGK'ya TESLİM EDİLECEK OLAN TABLOYA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ