Logo Yanı Reklam

"ÖNEMLİ... SGK CİBALİ İLAVE ÜCRET BİLDİRİMİ HAKKINDA"

 



SGK Başkanlığı Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü tarafından 2012 yılı Sosyal Güvenlik Kurumu Özel Sağlık Hizmeti Sunucularından Sağlık Hizmeti Satın Alım sözleşmesinde yapılan değişikliklere ilişkin hazırlanan ZEYİLNAME-3  20.01.2014 Tarihinde yayımlanmıştı.


ZEYİLNAME-3’ü imzalanması sonrasında 15. (onbeşinci) işgününün bitimini izleyen ilk iş gününden başlayacak 30 (otuz) gün içerisinde de tavan dahilinde belirledikleri ilave ücretleri Kuruma bildirmeleri gerekmekte olduğundan  aksi halde sözleşmenin (12.1) numaralı maddesi gereğince işlem yapılacağı belirtilmştir.

SGK Cibali Merkez müdürlüğü ( Sözleşme servisi)  ile yapılan görüşmemizde teferruatlı ücret bildirimine (ek2a ek2b ek2c gibi ) gerek olmadığı  sadece Sağlık Hizmeti sunucusunun Branşları belirtilerek ekde gönderdiğim tablo şeklinde gerekli alanları doldurulup Üst yazı ile birlikte cd ortamında ve ayrı bir çıktı alınarak teslim edilmesi söylenmiştir. Sağlık Hizmeti Sunucularının söz konusu bildirimin SGK İstanbul Cibali Merkez müdürlüğü Sözleşme servisine 28 Şubat 2014  mesai bitimine kadar bildirmeleri önemle rica edilmiştir.

 

SGK' ya TESLİM EDİLMESİ GEREKEN İLAVE ÜCRET BİLDİRİM TABLOSU İÇİN TIKLAYINIZ