Logo Yanı Reklam
ÖNEMLİ!! SGK CİBALİ'YE TESLİM EDİLMESİ GEREKEN SHS ÇALIŞMA SAATLERİ ÇİZELGESİ HAKKINDA..

ÖNEMLİ!! SGK CİBALİ'YE TESLİM EDİLMESİ GEREKEN SHS ÇALIŞMA SAATLERİ ÇİZELGESİ HAKKINDA..

Sosyal Güvenlik Kurumu İstanbul Cibali Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezinde Derneğimize SGK ile sözleşmesi bulunan tüm sağlık hizmeti sunucularının ekte bulunan “ÇALIŞMA SAATLERİ ÇİZELGESİ” ni Medulaya tanımlı her bir hekimi için doldurarak bir üst yazı ekinde Cibali Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi SHS Sözleşme Servisine 01.05.2014 tarihine kadar iletmeleri hakkında bir duyuru göndermiştir..

Sosyal Güvenlik Kurumu İstanbul Cibali Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezinden gönderilen duyuru aşşıdaki gibidiir.

Kurumumuz resmi internet sayfasında 25.03.2014 tarihinde yayımlanan 20.03.2014 tarihli duyuruda;

 

             …“ Her bir hekim için günlük muayene sayısı her halükarda 48’i geçemez.” hükmü uyarınca da, MEDULA-hastane sistemi üzerinden yukarıda belirtilen kota kontrollerinin yapılabilmesi için sistemde değişiklik yapılmıştır. Yapılan bu değişiklik ile önceden haftalık olarak yapılmakta olan kontrollerin günlük olarak hesaplanabilmesi sağlanacaktır. Bu itibarla, özel sağlık hizmet sunucularında görev yapmakta olan hekimlerin her bir sağlık hizmet sunucusundaki günlük çalışma saatlerinin ilgili Sağlık Sosyal Güvelik Merkez Müdürlüklerince 01.05.2014 tarihine kadar (günlük olarak) girilmesi gerekmektedir. Belirtilen tarihe kadar günlük çalışma saati girilmemiş hekimler için günlük muayene kotasına ilişkin yaşanabilecek mağduriyetler tamamen sağlık hizmet sunucularının sorumluluğunda olup, Kurumumuzca herhangi bir sorumluluk kabul edilmeyecektir.” denilmektedir.

             Söz konusu duyuruya istinaden, Kurumumuz ile sözleşmesi bulunan tüm sağlık hizmeti sunucularının ekte bulunan “ÇALIŞMA SAATLERİ ÇİZELGESİ” ni Medulaya tanımlı her bir hekimi için doldurarak bir üst yazı ekinde Cibali Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi SHS Sözleşme Servisine 01.05.2014 tarihine kadar iletmeleri gerekmektedir.

             Tüm Özel Sağlık Hizmet Sunucularına önemle duyurulur.

SGK CİBALİYE TESLİM EDİLMESİ GEREKEN SHS ÇALIŞMA SAATLERİ ÇİZELGESİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ