Logo Yanı Reklam

"Sağlık'ta 2014 Yılı Projeksiyonu ve Beklentiler" toplantısı 26 Kasım - 30 Kasım 2014 tarihlerinde Rixos Sungute Beldibi -ANTALYA' da yapıldı.

 

 

TÜMSAD , OHSAD, Özel Hastaneler Platformu, AKSİD, Kamu ve Üniversite Hastaneleri temsilcilerinin katılımı ile ortaklaşa düzenlenen "2014 Yılı Yeni SGK Uygulamaları ve "Sağlık'ta 2014 Yılı Projeksiyonu ve Beklentiler" toplantısı 26 Kasım 2014  - 30 Kasım  2014 tarihlerinde Rixos Sungute Beldibi -ANTALYA' da yapıldı.

 

 

 

Kongre ye Başta  SGK KURUM BAŞKANı Sn. Yadigar GÖKALP İLHAN   Olmak üzere  (Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü) Sn.Uzm. Dr. İsmet KÖKSAL , Sağlık hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Sn. Ömer  Faruk ERBAY Kongreye ev sahipliği yapan Antalya SGK il müdürü Sn. Selim EROL SGK Üst düzey yöneticileri , 81 SGK İl Müdürü ve Sağlık Sosyal Merkez Müdürleri ve Türkiye genelinden Birçok Üniversite Devlet hastaneleri, Özel  Hastane,Tıp merkezi adına Sağlık kuruluşlarının yetkilileri Sektörün Önde gelen dernek temsilcileri Başkan ve Yönetim kurulu üyeleri katıldı .

 

KONGREDE YER ALAN DERNEK TEMSİLCİLERİ VE BAŞKANLARI,

 

·         Dr. Mehmet KARAKAYALI (Akdeniz Özel Sağlık İşletmeleri Derneği Yönetim Kurulu başkanı )

·         Dr. Reşat BAHAT (Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği (OHSAD) Başkanı)

·          

o    Op. Dr. Hicabi GÖKDERELİ (Tüm Sağlık Kuruluşları Derneği ( TÜMSAD )Yönetim Kurulu Başkanı)

·         Dr. Mehmet ALTUĞ (Özel Hastaneler Platformu - Yönetim Kurulu Başkanı)

·         Ahmet ROL ( Sabider derneği )


·          

·         Tüm Sağlık Kuruluşları Derneği (TÜMSAD) Başkanı Op. Dr. Hicabi Gökdereli  derneğin tıp merkezlerinin sıkıntılarını gidermek için kurulduğunu anlattı.

Başkanımız  Türkiye'deki tıp ve dal  merkezi sayısının 2011'de bin 682, 2013'de bin 115'e, bu yıl ise 776'ya düştüğünü, çalışan doktor sayısının da 4 bin civarında olduğunu dile getirdi.

Türkiye'deki tıp merkezlerinin sadece yüzde 20'sinin A ve B tipine dönüşebildiğini vurgulayan Gökdereli, kalanların ise C tipinde olduğunu kaydetti. konuşmasına devam eden başkanımız Tıp merkezlerinin bu sektörde kalıcı olmalarını vurgalayarak ATT Yapan kurumların durumunu ve sıkıntılarını geniş bir slayt gösterisi halinde dile getirdi.

 

 

·         

a

a