Logo Yanı Reklam
''2014 SGK UYGULAMALARI VE BEKLENTİLERİ'' KONGRESİ ANTALYA'da düzenlencektir

''2014 SGK UYGULAMALARI VE BEKLENTİLERİ'' KONGRESİ ANTALYA'da düzenlencektir

 

 ''2014 SGK UYGULAMALARI VE BEKLENTİLERİ ve  SUT da yapılacak olan  eğişiklikler''  ile ilgili konre  ANTALYA'da düzenlencektir.

 

 

 

TÜMSAD , OHSAD, Özel Hastaneler Platformu, AKSİD, Kamu ve Üniversite Hastaneleri temsilcilerinin katılımı ile ortaklaşa düzenlenecek olan "2014 Yılı Yeni SGK Uygulamaları ve"Sağlık'ta 2014 Yılı Projeksiyonu ve Beklentiler" toplantısı 26 Kasım 2014  - 30 Kasım 2014 tarihlerinde Rixos Sungute Beldibi -ANTALYA' da yapılacaktır.

 


SGK Üst düzey yöneticileri , 81 SGK İl Müdürü ve Sağlık Sosyal Merkez Müdürlerinin katılacağı toplantıya Tüm özel Hastaneler Tıp Merkezi Dal merkezlerinin değerli  yetkililerinin katılımlarını bekleriz.
 
 

 

Kongre ye  SGK KURUM BAŞKANI Sn. Yadigar GÖKALP İLHAN,  SGK Başkan yardımıcısı  Sn. Mustafa KURUCA,  Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Sn. Uzm. Dr. İsmet KÖKSAL  Olmak üzere Çalışma ve Sosyal güvenlik bakanı Sn. Faruk ÇELİK  ve bir çok birokrasi katılacaktır.

 

 

NOT-1 : Tümsad Başkanımız Op. Dr. Hicabi GÖKDERELİ bu toplantıda konuşmacı olarak davetlidirdetaylı bilgi için  TIKLAYINIZ 

 

 

NOT-2: Kongre katılım kayıtları www.sgkegitim.com uzerinden yapılmaktadır. katılım ücretleri ve konaklama giderleri vs sitede mevcuttur. 

 

Toplantı hakkında detaylı bilgi ve kayıt için TIKLAYINIZ