Logo Yanı Reklam
03/06/2021 TÜMSAD  SAĞLIK BAKANLIĞI ZİYARETLERİ

03/06/2021 TÜMSAD SAĞLIK BAKANLIĞI ZİYARETLERİ

Tümsad Yönetim kurulu heyeti bugün Ankara temaslarında bulundu.Yönetim kurulu Başkanımız Dr. İrfan BAŞPINAR, Yönetim kurulu üyelerimiz, Dr. Resul YAMAN, Muzaffer YOLCU ve Tümsad üye kuruluşumuz  Ankara Üyemiz Dr. Oğuzhan ZENGİN  olmak üzre Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Yard. Sn. Dr. Ertuğrul EĞİN Ve Sağlık Hizmetleri Ayaktan Teşhis Ve Tedavi Merkezleri Daire Başkanı Sn. Mustafa KARAKIŞLAY 'ı  Makamlarında ziyaret ettik. 

 

Görüşmemizde Son yayımlanan Ayakta Teşhis Tedavi Yönetmeliği ve yakın zamanda yayımlanması beklenen Saç ekimi yönetmeliği ve detayları üzerinde fikir alışverişinde bulunduk. A.T.T yönetmeliği ve Cerrahi Müdahale Listesinde yapılan düzenlemeler başta olmak üzere Özel Sağlık kuruluşlarının yaşadığı bir çok sıkıntıyı yaptığımız çalışma ile Sayın yetkililerimiz ile paylaştık.

 

Bizlere ziyaretlerimizde göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından ötürü  Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcımız Sn. Dr. Ertuğrul EĞİN bey'e  Ayaktan Teşhis ve Tedavi Merkezleri Daire Başkanımız Sn. Mustafa KARAKIŞLA bey'e ayrı ayrı Teşekkür ederiz. Ayrıca Sn. Daire Başkanımız Mustafa KARAKIŞLA'ya Yeni Görevlerinde Başarılar dileriz.

03.06.2021